BRATISLAVA IN THE SKY 2017 sa bude konať na Tyršovom nábreží v Bratislave, kde bude stôl pre 22 hostí vďaka tímu profesionálov zavesený vo výške 50 metrov.
Tento gastronomický zážitok, ktorý sa odohráva doslova v top výške prináša tento rok bohatší program. O hostí sa nebude starať iba jeden šéfkuchár, ale hneď niekoľko kuchárov, ktorí sa vystriedajú v priebehu 10 dní. 20. júla bude hlavným šéfkuchárom Lukáš Hesko, v dňoch 21. až 28. júla ho vystrieda Roland Huber. 29. júla bude pre hostí variť Michal Konrád a 30. júla zase Tomáš Lysý.
Balík zahŕňa brunch, obed, degustáciu vín, šampanského, kokteilov a večeru pri západe slnka, a to všetko v oblakoch. Servírovanie jedál sa bude odohrávať v unikátnej atmosfére a hostia si pritom budú môcť vychutnať netradičný výhľad.
Tento gastronomický zážitok, ktorý sa odohráva doslova v top výške prináša tento rok bohatší program. O hostí sa nebude starať iba jeden šéfkuchár, ale hneď niekoľko kuchárov, ktorí sa vystriedajú v priebehu 10 dní. 20. júla bude hlavným šéfkuchárom Lukáš Hesko, v dňoch 21. až 28. júla ho vystrieda Roland Huber. 29. júla bude pre hostí variť Michal Konrád a 30. júla zase Tomáš Lysý.
Balík zahŕňa brunch, obed, degustáciu vín, šampanského, kokteilov a večeru pri západe slnka, a to všetko v oblakoch. Servírovanie jedál sa bude odohrávať v unikátnej atmosfére a hostia si pritom budú môcť vychutnať netradičný výhľad.
Bližšie informácie nájdete na: www.dinnerinthesky.sk