Radi by sme vám pripomenuli, že uvedené menu platia do nedele 25. novembra.
Dobrú chuť!
Osteria dell’Opera - Gorkého 210/5, Bratislava
Čerstvá “burrata” so šalátom z rukoly a ančovičiek
Víno: Albia bianco Barone di Ricasoli Toscana
Polenta s dubákmi a údeným syrom scamorza
Víno: Friulano Fruscalzo Friuli
Rizoto na červenom víne s klobásou Toscana (mäsiarska výroba Falorni)
Víno: Primitivo Biologico Varvaglione Puglia
Dezert
prekvapenie “Dolce dell'Opera“
Víno: Moscato d'asti La gatta
28,00 eur
——————
Luna Rossa - Koprivnická 3401/9D, Dúbravka
Studené predjedlo z morských plodov
Teplé predjedlo z morských plodov
Trojfarebné gnocchi s dubákmi a mušľami
Strozzapreti s vôňou mora
“Filetto di Branzino acqua pazza”
(filé z morského ostrieža)
Dezert – špecialita podniku
Káva
Sorbet
35,00 eur
——————
Antica Toscana - Maďarská 101/27, Rusovce
Predjedlo
3 ks bruschetta s hľúzovkou a klobásou
Polievka
Zapekaná cibuľová polievka s ementálom a parmezánom
Prvý chod
Ochutnávka dvoch jedál: Ravioli “Maremmani” s rôznymi druhmi syra a Gnocchi so slávkami a kalamármi
Druhý chod – výber z dvoch jedál
Toskánska klobása “all'Uccelletto”
alebo
Kalamáre “alla Diavola”
Dezert
Čokoládové tiramisù
20,00 eur
Cena nezahŕňa nápoje.
Odporúčame vám vopred si zarezervovať miesto.
——————
Ristorante Italiano da Cono
Light Park - Račianska 1579/90, Nové Mesto
Za tehelňou - Za Tehelňou 3977/9, Ružinov
Zuckermandel - Žižkova 17/A, Bratislava
Bravčová panenka so zemiakmi a kalabrijskými paprikami
Miešaný šalát
Pečivo
10,00 eur
——————
Sapori Italiani - Krížna 39, Bratislava
U Italiana - Podhora 1319/26, Ružomberok
Predjedlo
Polovičná bruschetta, prosciutto crudo, olivy a syr grana
Prvý chod
Špagety s boloňskou omáčkou
Druhý chod
“Saltimbocca alla romana con pure”
(teľacie plátky, prosciutto crudo, šalvia, zemiakové pyré)
Dezert
Tiramisù
Káva
25,00 eur
——————
Don Saro Cucina Siciliana - Rostovská 7097/22, Bratislava
Predjedlá
“Faccia di Vecchia” s oregánom
Caponata Siciliana
Parmigiana
Prvé chody
Rizoto s morskými plodmi
alebo
Čerstvé tagliatelle s rybou mečiar
alebo
Bigoli “al nero di seppia”
(cestoviny bigoli s čiernym farbivom zo sépie)
Dezert
Sicílske cannoli
Pohár prosecca alebo bieleho vína.
22,00 eur
Odporúčame vám vopred si zarezervovať miesto.
——————
Boccaccio - Farská 1335/36 Nitra
Predjedlá
Predjedlo “Boccaccio”
alebo
Marinované krevety
Cestoviny
Strozzapreti s morskými plodmi
alebo
Ravioli s tekvicou
Druhé chody
Hovädzí steak
alebo
Pražma alebo morský ostriež na stredomorský spôsob
Dezert
Tiramisù alebo čokoládový koláč
2dcl bieleho alebo červeného vína
0,375 minerálnej vody
40,00 eur
——————
Basilicò - Dunajská 25, Bratislava
Pohár prosecca
Paradajková polievka
Prvý chod
Tagliatelle s dubákmi a klobásou
Druhý chod
“Straccetti alla Basilicò”
Dezert
Tiramisù
25,00 eur
——————
Ristorante Pizzeria da Mario e Nicola - Hlavná 619/95, Stupava
Ragù alla napoletana
(čerstvé cestoviny, bravčové rebrá v paradajkovej omáčke, cibuľa, olivový olej, soľ, korenie, ricotový krém)
13,00 eur
Ďalšie menu doplníme čoskoro!