Majitelia niektorých slovenských reštaurácií, barov a fitnescentier sa rozhodli otvoriť svoje vnútorné priestory aj napriek aktuálnym obmedzeniam. Mali by pritom fungovať len na terasách a ako výdaj jedla.
Ako uviedol Miroslav Heredoš šéf iniciatívy Bojujeme za naše gastro, títo podnikatelia chcú mať rovnaké možnosti ako veľkoobchody, supermarkety, kiná a kostoly.
Matovič varuje, že takéto konanie môže spôsobiť rýchle šírenie koronavírusu. Prevádzky navyše riskujú vysoké pokuty.
Ako uviedol Miroslav Heredoš šéf iniciatívy Bojujeme za naše gastro, títo podnikatelia chcú mať rovnaké možnosti ako veľkoobchody, supermarkety, kiná a kostoly.
Matovič varuje, že takéto konanie môže spôsobiť rýchle šírenie koronavírusu. Prevádzky navyše riskujú vysoké pokuty.
Zdroj: forbes.sk